tirsdag 21. oktober 2008

Katter

Katter er fine dyr. Jeg har tatt noen bilder av dem gjennom årene. Som oss mennesker er de svært forskjellige. Mickey og Lillepus bor i samme hus. Deres første møte med hverandre var på ingen måte preget av kjærlighet ved første blikk. Mickey hadde fått råde grunnen alene i noen måneder, etter at Nøste døde. De hadde vært bestevenner. Da Mickey og Lillepus møttes første gang, ble Mickey svært opprørt over den ekle inntrengeren som kom på hans område. Det var så ille at han bare gikk ut i gangen og brakk seg. Dette skjedde flere ganger. Etter hvert gikk det seg imidlertid til, og nå går de tur sammen og hilser på hverandre om morgenen.


Her er Lillepus. Han sitter ute og koser seg. Her satt han merkelig nok i ro så lenge at jeg fikk tatt dette nydelige bildet.


Her tar Mickey en hvil på sofaen. Han ligger på ryggen og sover, sliten etter nattens jakt. Han ligger på sofaen fra morgen til kveld, kun avbrutt av noen turer til matfatet. Om natten er han ute og jakter på "very fast food". Det er tydeligvis mye morsommere enn kitekat og friskies.

Ingen kommentarer: