onsdag 16. desember 2009

Etterlyst....

I forbindelse med et ran av en butikk i Trondheim, er det sendt ut en spesiell etterlysning. To menn kjørte en bil gjennom et butikkvindu i et iherdig forsøk på å rane gullsmedbutikken. De fikk visstnok ikke tatt noe med seg, men vinduet gikk i tusen knas. Et overvåkingskamera fanget opp det hele. På filmen ser man en bil og to nisser. Og nå er man på jakt etter to nisser. Noen annen beskrivelse enn "nisse" foreligger ikke. Nissebanden er navnet de har fått. Det minner unektelig litt om B-gjengen i Donaldbladene.

I mange sammenhenger blir svarte biler av bilmerket Audi brukt i forbrytelser. Dette var intet unntak. Forskjellen var at her brukte man en rød Audi. Det må jo sies at det var en viss stil over forbrytelsen. Nisser kjører selvsagt rød bil - selv om det er slemme nisser.

Så - kjære mødre og fedre der ute: Ikke gå utendørs i nissekostyme på julaften. Kanskje kjører politiet forbi. Og da risikerer dere å bli hanka inn. Og da sitter dere der - med nisseskjegget i postkassen - på selveste julaften. Og hjemme sitter de stakkars håpefulle - som ikke skjønner hvor mor/far har tatt veien - eller hvor det blir av julenissen. I verste fall avslører barna den godt bevarte hemmeligheten om at nisser ikke finnes.

Ingen kommentarer: