fredag 11. juli 2008

Pusser opp

Har endelig kasta med rundt for å pusse opp på stua, så det har vært stille på bloggen her en stund. Min stasjonære PC er fremdeles til reparasjon, etter at den kræsja i juni. Det er et irritasjonsmoment som etter hvert har begynt å vokse ganske kraftig. Jeg har etterspurt den fem ganger, men svaret er stadig at de ikke har begynt med den ennå....Ting tar tydeligvis tid.

Planen var å legge inn bilder fra oppussinga på den stasjonære PCen, men den lar vente på seg. Derfor bruker jeg den bærbare.

Så til oppussinga. Det er et langt lerret å bleke. Golvet var veldig slitt. Så det skal byttes i løpet av sommeren. Men først var det dags å ta veggene. De bestod av ubehandlet panel fra 1973. Det har etter hvert blitt svært mørkt.

Jeg ville ha en lysere stue - og satte i gang med ekstrem oppussing. Jeg måtte ta del for del, fordi jeg også skulle komme fram på stua i oppussingsfasen. Det har tatt tid. Første del bestod av vasking. Deretter var det sparkling og to lag med kvistlakk. Deretter to lag med hvit maling - type chi.


FørEtter (NB! Sofaen er ikke på plass)

Neste på programmet er legging av golv. Det blir litt senere i sommer. Bilder vil komme senere. Ser fram til å bli ferdig.

Det er selvsagt veldig rotete på stua for øyeblikket. Det er en del skap og hyller som er tømt. Det skal settes på plass etter at golvet er lagt.


2 kommentarer:

Anne sa...

Så fint det ble ! Utrolig hva litt hvitmaling kan gjøre :) Lykke til med gulvet !

nabbmo sa...

Hei Trine!
Så fint det har blitt! Så lyst og trivelig!
Masse lykke til med gulvet fra meg også!
Klem, klem!