tirsdag 23. mars 2010

Lekekamerater

Tida går fort når man har en valp i huset. Lille Trixie er en foretaksom krabat som skal undersøke det meste. Det er ikke alt som matmor synes hun skal undersøke, bite i eller spise.....

For en uke siden besøkte vi Trixies biologiske foreldre. Der møtte hun sin søster Tundra. De hadde det svært gøy sammen - selv om det gikk ganske vilt for seg. Alle hundene syntes det var gøy å leke i snøen.


Her leker Trixie og Tundra i snøen i Rissa.
Her leker Trixie med sin pappa Guido. Guido er ikke boxer - men han leker gjerne med bokserhansker.


Trixie elsker besøk, lek og oppmerksomhet - og i helga hadde hun det fantastisk spennende.

På lørdag fikk vi besøk av Andrea og servicehunden Platoon. Han var veldig stor og flink. Trixie ble veldig nysgjerrig på ham. Hun ville gjerne leke med ham, men han ville bare ligge på golvet og spise godsaker. Trixie inviterte gjentatte ganger til lek - der hun danset fram og tilbake for å få hans oppmerksomhet. Dessverre var han nok som menn flest. Veien til hjertet går nok gjennom magen. Den som har godbitene er den som får oppmerksomheten.

På søndag var det duket for mer spennende besøk. Da kom Mona S. og Jesper. Det var veldig gøy at Jesper kom, for han var akkurat passe høy for Trixie - slik at det gikk an å leke med ham. Trixie ville gjerne vaske ham i ansiktet. Etterpå lugget hun ham litt i håret. Så la hun seg mellom Mona og Jesper for å få litt kos.Trixie vil gjerne leke med Jesper.


Da Mona S. og Jesper hadde dratt, så kom Mona T. Hun ble med og gikk en tur. Det var kjempefint vær og fint å være ute.

2 kommentarer:

Joakim sa...

du har fått en award som egentlig er en liten utfordring!!!sjekk blogg for mer info

Villblomsten sa...

Søt liten valp :-)
og godt skrevet :-)