onsdag 17. desember 2008

Hva skal barnet IKKE hete......

Det sies at navnet skjemmer ingen, men man må lure litt når man ser hva det amerikanske paret kalte poden. Et bakeri nektet å skrive navnet til gutten på den fødselsdagskaka de hadde bestilt. Gutten bærer nemlig navnet Adolf Hitler Campbell. Saken omtales på VG sine nettsider:

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=538998

Saken kan også leses her :

http://www.lehighvalleylive.com/today/index.ssf/2008/12/holland_township_family_angry.html

Her kan du også lese hva de andre barna i familien heter. Den ene datteren har for eksempel Aryan Nation som mellomnavn. Dette er navnet på en nynazistorganisasjon.

Og barnas far bedyrer at de ikke er nazister, for de hadde invitert folk av flere raser i guttens fødselsdagselskap......

Vel, der er han på noe tynn is. Når han gir barna sine slike navn, så sier det sitt. I tillegg går han i boots og er tatovert med nazisymboler. Han sier også han er oppdratt til å ikke omgås folk av andre raser sosialt eller romantisk.....

Noe av det utrolige oppi det hele, er at ingen har grepet inn i dette vanvittige navnevalget. Alle med litt omløp mellom ørene skjønner jo at det er helt hårreisende å kalle ungen noe sånt. I USA kan man tydeligvis kalle barna sine hva som helst. Man kan bare spekulere i hva det vil si å være navnebror til en av historiens verste massemordere.

Ingen kommentarer: