mandag 29. desember 2008

Lillepus feirer jul

Lillepus ble veldig glad da de satte opp juletre hjemme hos ham. Det var det største leketøyet han noen gang hadde fått, og han voktet det godt. Han var passe streng i blikket da Emma prøvde å rappe pynt fra treet.
Dette bildet taler sitt tydelige språk. "Hit, men ikke lenger."

Men det var selvsagt ikke bare Emma som krenket Lillepus sitt juletrerevir. Noe fornærmet ble han da matmor nektet ham å spise flaggene på treet, men det var nok Mickey som sørget for den groveste fornærmelsen. Mickey var så uheldig å legge seg under det spennende treet. Da fikk Lillepus nok, og prøvde å banke inntrengeren. Det endte med at han selv fikk en ørefik. (En god gammeldags ørtæv.) Og her gjør jeg oppmerksom på at det bildet som er under her ikke er beregnet på sarte sjeler.
Etterpå måtte han roe ned nervene. Han gikk derfor på nettet for å se på webloggen til sine nettvenner, Joakim og Terje. De hadde oppdatert den spennende webloggen sin, men de var ikke pålogget på msn. Typisk. Og Lillepus var selvsagt heller ikke sjalu på de gavene Joakim og Terje hadde fått til jul - som de hadde bilde av på webloggen sin.1 kommentar:

Om meg sa...

mickey og lillepus kan komme å leke med lekene våre hvis de vil. d vile vært veldig morsomt med besøk!