onsdag 29. april 2009

Rock & roll

I disse dager avvikles Hjelpemiddelmessa. Dette er et arrangement som blir holdt annethvert år. Dette er et Mekka for personer med funksjonsnedsettelser. Her finnes det løsninger for det aller meste. Her kan man få testet ulike hjelpemidler. Her er det sykler, rullestoler, rullatorer, personløftere, senger, talehjelpemidler, synshjelpemidler, utstyr til trening - og mye mye mer. Om man har fundert på et praktisk problem, så kan man finne en løsning på dette problemet ved å besøke denne messa.


Slik ser det ut foran i bussen Freedom 1. Dette er stoltheten til Freedom express. Dette er en buss som har alle fasiliteter. Bussen kan ominnredes etter behov. Om 10 personer med elektrisk rullestol skal på tur, så er det mulighet for det. Vil du vite mer om Freedom express, så kan du besøke dem her : http://www.freedomexpress.no/

Denne rullestolen havnet kanskje på noens ønskeliste ? Selv synes jeg den ble en smule i overkant, da jeg har mer sansen for en rullestol som er litt mer diskret utformet. Det er uansett en litt søt stol som fortjener å bli tatt bilde av. Jeg har egentlig mistanke om at det er Märtha Louise som har designet den.

1 kommentar:

Joakim sa...

den er laget spesielt til mammaen min!