fredag 20. februar 2009

Det er vinter

I dag har jeg fått måka foran verandadøra. Det viser seg at snødybden der ute er på 67 cm. Ikke at det er så dypt, men det er sannelig nok for min del. Det gjør ikke så mye at det er mye snø der, bare jeg får åpna verandadøra og kommer meg gjennom døra. Det er en rømningsvei i tilfelle brann. Har nå et friområde på 1 x 1,5 meter. Rullestolen min er ikke så glad i snø. Den synker rett ned i den. Det er derfor ganske håpløst å bevege seg utendørs om dagen. Jeg har derfor ofte med en person som kan dytte meg løs om jeg skulle kjøre meg fast, hvis jeg skal på møte, på butikken - eller ut på et eller annet oppdrag i forbindelse med jobben.

Det føles som det er atskillig mer snø på og ved veiene enn det er på verandaen min. Jeg kan ikke huske å ha sett så høye brøytekanter her i byen før. Jeg vil anta at brøytekantene i snitt er 130 cm. I tillegg er det høye snødunger spredt rundt omkring. Det er to av disse som irriterer meg ganske mye.

Den ene er 10 meter fra verandaen min. Jeg vil anslå at den er 6-7 meter høy. Den er i tillegg svært bred. Den sperrer all sikt til trafikk fra venstre når jeg skal kjøre opp bakken utenfor her.

Den andre snødungen som irriterer meg, er den som er på parkeringsplassen hos fysioterapeuten. Jeg vil anslå at den er 8-9 meter høy. Den er dessuten svært bred, og har nok okkupert noen av parkeringsplassene der.

1 kommentar:

Joakim sa...

du er utfordret midt i vindetsnøkaoset - må jo sørge for at du har no gjøre hihi