torsdag 5. februar 2009

Lillepus

Jeg bærer det misvisende navnet Lillepus. Jeg er nemlig ikke liten. Jeg er stor. Jeg består av 95% muskler, 10% fett, 10% hjerne, og 15% bein. Dessverre er jeg ganske dårlig i matematikk, så man må tallene med en klype salt. Mammaen min, Hanne, sier at jeg veier 5,8 kg. Jeg må bare påpeke at jeg ikke er ferdig utvokst. Jeg er ikke feit. Jeg er kompakt.

Jeg har et forferdelig interessant liv. Jeg elsker f.eks. å terge Mickey. Når han ligger og slapper av, sniker jeg meg innpå ham og napper ham i halen med labben. Jeg ser at han blir irritert, for han legger ørene ned. Det er jo desto mer gøy å terge ham når han blir irritert. På bildet under ser dere meg i aksjon. Det er ikke akkurat pen hilsing det der.
Når det er vinter, gidder jeg ikke gå ut. Det er mye morsommere å være inne. Jeg får jo maten servert.

Jeg elsker også å gå på jakt. Jeg vil ikke røpe hva som er på menyen, men må vel si at alt som er mindre enn et rådyr lever farlig i mitt nærvær.

Når Trine er på besøk, hender det jeg hopper oppi fanget hennes. Jeg kan godt legge meg til der. Av en eller annen grunn liker hun ikke at jeg prøver å kvesse klørne mine på ullgenseren hennes. Da prøver hun å riste meg av seg. Men det er jo ikke bare bare å ha en katt på størrelse med en gjennomsnittlig ryggsekk hengende på armen.3 kommentarer:

Joakim sa...

lillepus og terje hadde nok blitt gode venner;)

Guro sa...

du e utfordra:)

Mona sa...

Her også ja Guro, Jeg utfordrer jeg også Trine ;0)